Søg
Close this search box.

Hvordan passer I bedst på jeres IT-udstyr?

Samfund

Når man har en masse IT-udstyr på kontoret, er det også vigtigt at passe godt på det. Ellers kan man hurtigt investere i nyt IT-udstyr hele tiden – og det kan blive en dyr affære! At få sit IT-udstyr til at holde længere er ligeledes kun positivt for moder jord. Derfor har vi i denne artikel forsøgt at give dig tips til, hvordan du passer godt på dit IT-udstyr og herunder specielt din computer, som du bruger hver dag. 

Hold computeren opdateret

Det er nødvendigt at opdatere mange computere, så computeren er i stand til at følge med de nye programmer. Hvis ikke du opdaterer din computer, bliver den hurtigt langsom og slidt ned, fordi den skal arbejde endnu hårdere uden de nyeste opdateringer. 

 

Normalt foregår det nemt og enkelt, når en computer skal opdateres, og du behøver derfor ikke at panikke over det. Mange computere giver dig selv en advarsel om, at de snart skal opdateret. Alt du derefter behøver at gøre er, at finde ud af hvordan du gør. Ofte kan du klikke på meddelelsen om, at computeren skal opdateres, hvorefter du bliver sendt til kontrolpanelet på computeren. Du skal derefter blot følge anvisningerne. Det er forskelligt, hvor lang tid det tager, før computeren er opdateret. 

Forsikringer og praktiske løsninger 

Når du investerer i nye computere til eksempelvis kontoret, er det en god idé at tænke over forsikringer. Ofte kan du købe en forsikring med i købet, når du køber computerne. Vær dog opmærksom på, hvad pågældende forsikring tilbyder og dækker. Nogle gange kan man risikere, at man troede, at forsikringen dækker problematikker, som den ikke gør. 

 

I forbindelse med dine nye kontor-computere, er der ingen tvivl om, at de vil holde længere, hvis du igangsætter regelmæssig rengøring af dem. Støv og snavs kan finde vej ned i eksempelvis tastaturet og i udluftningen. Yderligere kan du investere i computertasker Targus, hvis du gerne vil undgå at støvet finder sin vej til computeren i perioder, hvor den ikke bliver brugt. En computertaske beskytter yderligere computeren fra diverse situationer, som kan være med til at ødelægge den. 

Anti-virus software er en god idé 

Til slut vil vi selvfølgelig anbefale dig at investere i anti-virus software til alle kontor computerne. Det kan hurtigt blive et problem hvis du ikke gør, og du må derefter igen til at lede efter nye computere. Det kan hurtigt blive et problem, specielt hvis du har planer om at placere firmaets overskud i andre foretag såsom aktieinvesteringer eller nye kontorlokaler.  

 

Der findes mange forskellige anti-virus systemer, og mange af dem fungerer upåklageligt. Det er en god idé at få råd fra en IT-sikkerhedsperson i forbindelse med installering af anti-virus softwaren, idet programmerne hele tiden ændrer sig og det kan være omfattende, at skulle sætte sig ind i disse selv. 

“Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.”

Martin

Jeg skriver om indretning, design, sikkerhed og byg. Som forfattere hos Sorbus Magazine er mit største mål at fange læseren og dele gode brugbare tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere indlæg

Følg os