Søg
Close this search box.

Låst ude? Ringer man til låsesmeden eller hvad gør man?

Bolig

Hvis du er låst ude så bør du følge disse 3 trin 

1. Låst ude – mulighed 1: Ring til en låsesmed
2. Låst ude – mulighed 2: Bed om hjælp
3. Låst ude – mulighed 3: Se efter ulåste vinduer eller døre

Læs mere: Låsesmed København om din lokale bydel – flere tips til når du er låst ude

Låst ude – mulighed 1: Ring til en låsesmed

Låsesmede er ikke den billigste løsning, men at ringe til en professionel låsesmed er en sikker måde at komme ind i dit hjem på og hvis du bor i København, så går det som regel oftest også hurtigt. 

Låst ude og akut låseservice koster forskelligt afhængigt af din situation,1 men en boliglåsesmed er den bedste mulighed i en akut låst ude situation eller dårligt vejr. Uanset om du er låst ude af dit hus, fordi du har mistet dine nøgler, eller den nøgle, du har, ikke vil dreje, er låsesmede ofte på vagt 24/7 for at hjælpe med låsning af hjemmet eller køretøjer.

Låst ude – mulighed 2: Bed om hjælp

Ring til din partner, værelseskammerat eller nogen, du bor sammen med, for at se, om de kan komme hjem og lukke dig ind. Det kan være ubelejligt for dem, men du vil bruge mindre tid strandet uden for dit hus.

Hvis du lejer dit sted, så prøv at kontakte din udlejer. De vil normalt have en kopi af din husnøgle og kan være tæt nok på til at låse døren op.

Hvis du bor i et lejlighedskompleks, så kig forbi lederens kontor og bede om adgang til din enhed. Hav identitetsbevis ved hånden sammen med bevis for, at du faktisk bor i komplekset. Men pas på: mange lejlighedskomplekser opkræver “låst ude” gebyrer, højere end låsesmeden., hvis personalet skal hjælpe dig med at komme indenfor igen.

Låst ude mulighed 3: Se efter ulåste vinduer eller døre

Ulåste vinduer og døre er invitationer til angribere, men de kan også få dig ud af en svær situation, når du er låst ude. Hvis du sidder fast, skader det ikke at tjekke alle indgange til dit hjem.

Når du går ind gennem et vindue, skal du fjerne skærmen, løfte vinduet og skyde igennem. Vær forsigtig, da du sandsynligvis vil være ude af balance, når du lander – og hold øje med genstande nedenfor som møbler, endeborde og tv’er.

Kontakt din lokale låsesmed;

Hvis du bor på Amager, så er det en fordel at kontakte Låsesmed Amager og samme gælder hvis du bor på Østerbro, kontakt Låsesmed Østerbro. Det går altid hurtigst at vælge en lokal låsesmed hvis du har låst dig ude. 

“Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.”

Martin

Jeg skriver om indretning, design, sikkerhed og byg. Som forfattere hos Sorbus Magazine er mit største mål at fange læseren og dele gode brugbare tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere indlæg

Følg os