Søg
Close this search box.

Hvor meget koster Pfizer vaccine

Samfund

Hvad koster Pfizer vaccine og corona vaccine staten og borgere er forskelligt fra land til lande

På Medwath.dk kan du læse om hvad de forskellige vacciner koster i danske kroner, det står at Pfizers nye pris svarer til 145 kroner for et stik per borger. Og som de fleste ved nu er at man skal have to stik eller tre for at være færdigvaccineret, derfor koster en fuld vaccination med Pfizers vaccine nu 435 kroner per person. EU må punge lidt mere ud for at købe coronavacciner fra producenterne Pfizer og Moderna.

For de to store medicinalselskaber Pfizer og Moderne har hævet prisen på deres vacciner. Det kan man læse om i de seneste kontrakter om levering, som Pfizer og Moderna har indgået med EU.

COVID-19 pris vaccine i Danmark Pfizer og Moderne er billigere i Danmark end i Sverige

På handlingar.se kan du læsa at den Svenska staten refunderer regionerne et standardbeløb på 275 SEK pr. given vaccinedosis. Udtrykket “given dosis vaccine” omfatter også indberetning til det nationale vaccinationsregister. Erstatningen beregnes på baggrund af antallet af vaccinationer mod corona, der er registreret i det nationale vaccinationsregister.

 

“Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.”

Martin

Jeg skriver om indretning, design, sikkerhed og byg. Som forfattere hos Sorbus Magazine er mit største mål at fange læseren og dele gode brugbare tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere indlæg

Følg os