Søg
Close this search box.

Forskellige former for lokkekald til jagt

Hobby

Lokkekald er et afgørende redskab for jægere, der ønsker at tiltrække vildt til deres position. Der findes forskellige typer af lokkekald, der er designet til at efterligne forskellige lyde, som dyrene normalt laver. Her er nogle af de mest almindelige typer af lokkekald til jagt:

Andelokkekald

Andelokkekald efterligner lyden af forskellige andearter, herunder krikand, gråand, spidsand og skeand. Disse lyde kan tiltrække andefugle til en jægers position og bruges typisk ved vådområder og kyster.

Duekald

Duekald er designet til at efterligne lyden af forskellige duearter, herunder bydue, skovdue og ringdue. Disse lyde kan tiltrække duer til jægerens position og bruges typisk i skovområder.

Kragekald

Kragekald efterligner lyden af krager, som kan tiltrække krager og ravn til jægerens position. Disse lyde bruges typisk til at jage krage og ravn i åbne marker og skovområder.

Rådyrkald

Rådyrkald efterligner lyden af rådyr, som kan tiltrække rådyr til jægerens position. Disse lyde bruges typisk til rådyrjagt i skovområder og marker.

Rævekald

Rævekald efterligner lyden af ræve, som kan tiltrække ræve til jægerens position. Disse lyde bruges typisk til rævejagt i åbne marker og skovområder.

Predator kald

Predator kald efterligner lyden af forskellige rovdyr som ulve og bjørne, for at tiltrække disse dyr til jægerens position. Disse lyde bruges typisk til at jage rovdyr i åbne marker og skovområder.

Det er vigtigt at huske på, at brugen af lokkekald kræver træning og øvelse for at være effektiv. Jægere skal også være opmærksomme på lokale love og regler for brug af lokkekald, da der kan være restriktioner på visse typer af lokkekald og jagtmetoder.

“Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.”

Martin

Jeg skriver om indretning, design, sikkerhed og byg. Som forfattere hos Sorbus Magazine er mit største mål at fange læseren og dele gode brugbare tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere indlæg

Følg os