Søg
Close this search box.

Er elektronisk adgangskontrol mere sikkert

Bolig, Erhverv, Sikkerhed

Tidligere har virksomheder stolet på mekaniske låse og nøgler for at sikre deres bygninger og lager. I disse dage er en lås og nøgle ikke nok til at holde din virksomhed sikker. Da du har investeret så meget tid og energi i din virksomhed, skal du sørge for at beskytte den med et system, der er skabt til at klare dagens trusler. Tag et kig gennem dette blogindlæg for at lære mere om de vigtigste forskelle mellem en standard lås og nøglesæt og et fuldt adgangskontrolsystem.

Hoved funktionerne i en mekanisk lås

De oprindelige omkostninger ved en lås og nøgle til din virksomhed kan være lave, hvilket får muligheden til at virke mere attraktiv for dig. Tyve forstår imidlertid, hvordan man vælger og ødelægger traditionelle låse, hvilket gør din virksomhed mere sårbar over for indbrud.

For det andet kan en fysisk lås og nøgle tilføre ulejlighed, hver gang du får eller mister en medarbejder. Hvis nogen slutter sig til din virksomhed, skal de have umiddelbar adgang. Når en medarbejder forlader din virksomhed, skal du muligvis udskifte låse på flere døre. Selvom en medarbejder afleverer sin nøgle på sin sidste dag, bør du stadig udskifte låsene, hvis de forlod på dårlige vilkår. Nøgleudskiftning er et almindeligt problem for virksomhedsejere, der vælger en fysisk lås og nøgle, da folk har en tendens til at glemme eller miste deres nøgler.

Elektronisk adgangskontrol er mere praktisk 

Efterhånden som tyve bliver mere avancerede, gør det også sikkerhedssystemer. Dagens systemer er mere overkommelige, end de plejer at være, og fordelene er uendelige. Et fuldt adgangskontrolsystem er meget sværere at knække end traditionelle låse, hvilket gør din virksomhed mere sikker. Nøgler til et adgangskontrolsystem er næsten umuligt at kopiere.

Desuden er din bekvemmelighed næsten lige så vigtig som sikkerhed og adgangskontrolsystemer giver masser af bekvemmelighed. Som virksomhedsejer har du en lang huskeliste, og det sidste, du vil bekymre dig om, er konstant at udskifte nøgler eller skifte låse. Et adgangskontrolsystem giver dig mulighed for hurtigt at fjerne sikkerhedsadgangen for en medarbejder, der har forladt din virksomhed eller give adgang til en ny medarbejder, ved at udstede en ny nøgle eller et kort med et par enkle trin. Et tastatur er især praktisk, hvis du skal give eller begrænse adgangen under en nødsituation.

Sådan investerer du bedst i din virksomheds sikkerhed

Få mere at vide om fordelene ved et fuldt adgangskontrolsystem fra Låsesmed.dk på Amager. De vil med glæde lære mere om dit budget og din forretning og tilpasse et adgangskontrolsystem, der passer til begge dele.

Du kan også tjekke denne virksomhedens hjemmeside ud, de installerer også adgangskontrol og er autoriserede: https://www.autoriseret-elektriker.dk/elektriker-amager/

“Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.”

Martin

Jeg skriver om indretning, design, sikkerhed og byg. Som forfattere hos Sorbus Magazine er mit største mål at fange læseren og dele gode brugbare tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere indlæg

Følg os