Søg
Close this search box.

Leje affugter eller købe affugter?

Samfund

Affugtere: Lej affugter eller køb? Ved vandskade

Lej affugter Vs. køb affugtere. Funktions- og vedligeholdelsesbehovet for affugtere varierer afhængigt af skade. Tag strømomkostningerne i betragtning, når du køber eller lejer en affugter, og se på hele billedet af efterspørgsel, frekvens og funktion for at træffe den bedste beslutning for dit hjem. Når du overvejer at købe en affugter, skal du beregne startomkostninger, vedligeholdelse og strømforbrug for at bestemme den endelige pris.

Rådfør dig med et firma som f.eks. Lej Håndværker hvor du kan leje affugtere, og  spørg gerne ind til hvad de anbefaler, før du bringer dem ind i dit hjem. Sammenlign enhederne med de muligheder, der passer ind i dit budget, og angribe dit problem tilstrækkeligt. Når du forstår, hvordan affugtere virker og ved, hvad du kan forvente under brug, kan du nemt træffe din beslutning mht. til dit spørgsmål; Lej affugter eller køb? 

Læs mere: Lej Affugter hos Leje.nu

Hvad koster det at leje affugter?

De fleste tager en pris fra 200kr/døgn for at tilbyde udlejning af affugtere. Det tilkommer også transport, rengøring og service. En større affugter kan koste op til 500kr døgn. 

Læs mere om affugter leje her. 

“Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.”

Martin

Jeg skriver om indretning, design, sikkerhed og byg. Som forfattere hos Sorbus Magazine er mit største mål at fange læseren og dele gode brugbare tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere indlæg

Følg os