Finde moderat pris Kensington Hoteller

Nogle mennesker automatisk se bort fra muligheden af ​​at bo i en af ​​de fremragende Kensington hoteller på et besøg i London, da de er under det indtryk, at de kan være for dyrt – i betragtning af områdets værd og omdømme. Men det er ikke helt korrekt, og det er vel værd at tage et andet kig på virksomheder på tilbud.

Kensington s Hoteller

Det er helt rigtigt, at nogle hoteller Kensington er på toppen af ​​hotelophold træet. De tilbyder vidunderlige faciliteter, upåklagelig kundeservice og de også indtager nogle af de bedste steder i den prestigefyldte Royal Borough of Kensington og Chelsea. Så, som man kunne forvente, på hele deres priser vil afspejle det faktum, at de typisk ikke sigter mod budget rejse demografiske.

Alligevel dem med mindre kontanter til splash bør ikke se bort fra dem helt. Nogle af de bedste hoteller tilbyder meget attraktive tilbud, ofte til priser tæt på dem, der tilbydes af virksomheder med langt ringere faciliteter i samme lokalitet. Der er mange grunde til, at der kan være tilfældet, herunder at have nogle ekstra kapacitet, de ønsker at bruge op eller simpelthen fordi de kører nogle tab ledere med henblik på at udbrede kendskabet til en bredere kundekreds base. Det er bestemt altid værd ringer eller e-maile at se, hvad handler de måske eller måske ikke har på tilbud på et givet tidspunkt. I forbifarten, ikke altid antage, at priserne annonceret på deres hjemmesider er alle, der er til rådighed. Intet slår et telefonopkald og en høflig forespørgsel om, hvorvidt der er nogen “særlige tilbud.

R4vi – 2007

Bed and breakfast virksomheder

Overraskende, ikke alle hoteller Kensington er up-markedet, selv om de er i et af Londons mest eftertragtede steder. Der er temmelig betydeligt antal meget mindre virksomheder, der tilbyder budget værelse og morgenmad typen tilbud af en type, du måske ikke har tænkt du ville være i stand til at finde i denne del af byen.

Nogle af deres priser kan være meget attraktiv faktisk selv, igen, som du ville forvente, vil sandsynligvis være mere begrænset faciliteterne og i nogle tilfælde omgivelserne måske ikke helt så sundhedskvalitet. Ideelt set bør du opsøge et fotografi af lokalet, før du faktisk bestille noget. Hvis det ikke er muligt, gøre nogle online forskning for at forsøge at få uafhængige rejsendes anmeldelser af den pågældende billige hotel. Selv om langt de fleste vil være fint, kan nogle være lidt mindre end ønskeligt – så sørg for du tager dig tid til at gøre lidt lys forskning.

Opholder sig lige udenfor Kensington

Bare lidt mod vest og over bydelen grænsen, vil du finde dele af London, der ikke er så velkendte for turister, som derfor kan tilbyde indkvartering, der er meget mere budget-orienteret. Endnu en gang selv, så prøv at forske i særlige hotel omdømme online eller gennem uafhængige kilder, hvis du gerne vil undgå et chok ved ankomsten. Hoteller yderligere syd og vest er måske ikke helt så praktisk for nogle af de store turistattraktioner, men hvis budgettet er din primære bekymring, kan du være glad nok til at leve med en lidt længere rør eller bustur til forskellige destinationer i midten af by.

Bog på forhånd

Med risiko for angivelse af indlysende, så prøv at undgå at efterlade din booking til sidste minut. Kensington hoteller, uanset sektor af markedet, de er rettet mod, typisk er i høj efterspørgsel. Forlader din booking til den absolutte sidste minut i et forsøg på at finde et godt køb kan vise sig risikabelt.

Matthew Zelinski arbejder for London Regency Hotel, en af ​​de øverste Kensington hoteller. Dette vidunderlige hotel inkarnerer den ægte smag af Kensington, med sin traditionelle facade regency-stil og fremragende faciliteter. Uanset om du er på udkig efter indkvartering i London for erhvervslivet eller fritid, Regency tilbyder en ubesværet elegant oplevelse.

Skriv et svar